Samarbeten


Camilla Läckberg är ambassadör för Barncancerfonden sedan februari 2012, en organisation vars verksamhet ligger henne varmt om hjärtat. Som mamma till fyra barn är en av de största fasorna att de skulle drabbas av en svår sjukdom som cancer.

Camilla Läckberg har varit aktiv i flera av Barncancerfondens insamlingar. Hon har bland annat auktionerat ut sig själv som middagssällskap och en del av intäkterna från försäljningen av böckerna om Super-Charlie går till organisationen.

Barncancerfonden finansierar idag 90 procent av den svenska forskningen inom barncancer. Vill du också bidra till Barncancerfonden? Din gåva sätter du in på PG: 90 20 90-0 eller Bg: 902-0900. Mer information hittar du på deras hemsida.


Camilla Läckberg stöttar sedan hösten 2018 organisationen Project Playground. Organisationer som arbetar för att främja barn och deras chans till ett bättre liv är något som betyder mycket för henne.

Project Playground arbetar med att ge barn och unga bättre förutsättningar i livet genom sport, social verksamhet och stödprogram.

2016 öppnade Project Playground dörrarna till en verksamhet i Hallonbergen i Sverige för att finnas till för och stötta nyanlända och ensamkommande flyktingar.

En del av intäkterna från försäljningen av den 8e boken om Super-Charlie, Super-Charlie och spökfällan, går till Project Playgrounds verksamhet.

Vill du också bidra till Project Playground? Din gåva sätter du in på Bg: 900-4730 eller Swisha till: 1239004730. Mer information hittar du på deras hemsida.